U W   K U N S T   V E R K O P E N

Thomas Deprez Fine Arts is altijd geïnteresseerd kunstwerken te verwerven door aankoop of consignatie. Wij zijn U graag van dienst met waardebepalingen en kunnen U indien gewenst voorzien van authenticiteitscertificaten. Het via ons verkopen van Uw kunst biedt verschillende voordelen, waaronder: 

P R I V A C Y

In tegenstelling tot de publiek markt, bieden wij U de garantie van discretie en absolute confidentialiteit. Onze verkoopsverslagen zijn volstrekt privé en worden niet openbaar gemaakt op het internet of in eender welke andere vorm.

D I R E C T E   B E T A L I NG

Verkopers worden onmiddellijk en volledig uitbetaald. Consignatoren worden onmiddellijk en volledig uitbetaald bij het afsluiten van de verkoop en de storting van de fondsen door de koper. Aangekochten goederen worden naar de koper verzonden binnen een werkdag na ontvangst van betaling. 

P E R S O O N L I J K E   S E R V I C E

Wij zijn U graag van dienst bij het beantwoorden van al Uw vragen, en staan U graag op welke manier dan ook bij in Uw aan- en verkoop. Thomas Deprez Fine Arts zorgt voor het hoogste niveau van connoisseurship, onderzoek en persoonlijke service bij zowel kopers als verkopers. Kopers kunnen erop vetrouwen dat de galerie achter ieder kunstwerk staat en de garantie biedt van duidelijke titels. Wanneer een aankoop in overweging genomen wordt, moedigen wij klanten aan de tijd te nemen voor een doordachte overweging van ieder werk. Indien nodig, organiseren wij graag een presentatie bij U thuis. Moest U wensen om één of meer kunstwerken aan te bieden voor verkoop of consignatie, vragen wij U vriendelijk alle informatie door te sturen die U voorhanden heeft. Dit met inbegrip van een afbeelding van ieder werk, en zoveel mogelijk details (medium, afmetingen, datum, signatuur, annotaties, etiketten, herkomst, etc.). 

THOMAS DEPREZ FINE ARTS   |    Kasteelstraat 1, 8980 Geluveld -Belgium-    |    +32 479 07 74 28    |    thomas.deprez@live.be